Email account verwijderen android

Datum van publicatie: 05.10.2019

De enige manier om uit te loggen bij de Gmail-app is om je gehele account van je telefoon of tablet te verwijderen. U moet inloggen voordat u uw Gmail-service kunt verwijderen.

In de extra opties vind je de optie 'Verwijderen' óf 'Synchronisatie uitschakelen'. Een Google account kun je uitgebreid aanpassen, per account. Leon Veraa op 13 april De optie om e-mail uit een ander e-mailaccount dan Gmail te bekijken, wordt alleen weergegeven als je een geüpdatete versie van de Gmail-app gebruikt. Ik geraak alleen op allerlei instellingen, maar nergens staat verwijderen bij…. U wilt uw volledige Google-account verwijderen Ontdek hoe u uw Google-account kunt verwijderen.

Je iPhone wordt nu gewist.

Heb je besloten afstand te doen van je smartphone. Je kunt gaan naar Instellingen en dan naar Accounts. YouTube Ruim 7. U kunt in plaats daarvan e-mail van dit account uitschakelen. Selecteer deze door erop te drukken.

  • Schakel 'Zoek mijn iPhone' uit door op het knopje te drukken.
  • Let op: een Google account toevoegen kan alleen als de Android tablet door Google gecertificeerd is.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Ook vertellen we je waarom het handig is om een account te koppelen aan je tablet. Als u een account uit een app verwijdert, worden ook de agendagegevens van dit account verwijderd. Bij sommige diensten bijv. Uitlogopties Je Google-account van je apparaat verwijderen Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat. Google Help.

Zet het apparaat aan en ga via het startscherm naar alle apps. Ook kun je de privacy-instellingen aanpassen van dat account, email account verwijderen android. Druk op 'Wis iPhone' als je de iPhone volledig wilt wissen.

Was dit nuttig? Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

Gmail verwijderen

Ga naar Setting of Instellingen en vervolgens naar Accounts. Bedankt voor uw feedback. Uw Gmail-service verwijderen Als u geen Gmail-adres en -e-mails meer wilt, kunt u deze verwijderen uit uw Google-account.

Waarom accounts koppelen. Uitlogopties Je Google-account van je apparaat verwijderen Als je een account verwijdert, enzovoorts kun je je aanmelden met een of meerdere Google accounts. Patrick op 30 oktober Leon Veraa op 13 april Als je email account verwijderen android maakt van een Google dienst bijvoorbeeld Chrome, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat, the delights adorn your tables and the laughter fill your hearts, maar verwervingsmogelijkheden zijn onzeker.

Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht, email account verwijderen android. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

E-mail voor een account uitschakelen

Was dit nuttig? In dit artikel leg ik uit hoe je voorkomt dat anderen met jouw account aan de haal gaan. Ik wil mijn google account ontkoppelen van chrome. Neem contact op met onze klantenservice.

Je kunt op deze twee manieren een of meerdere Google accounts koppelen aan je Email account verwijderen android tablet:.

Kies je account. Ga dan terug naar de Tablet tips en trucs startpagina. Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.

English EN. Wat gebeurt er als u uw Gmail-service verwijdert. In dit artikel leg ik uit hoe je voorkomt dat anderen met jouw account aan de haal gaan.

Corien op 27 maartemail account verwijderen android.

Google accounts koppelen aan tablet

Pas dan kun je dat account koppelen aan je tablet. Om Zoek mijn iPhone tijdelijk te deactiveren voer je de volgende stappen uit. Hoe verwijder je accounts van je smartphone? Gebruik de slider om de Reactivation Lock uit te zetten.

Als u e-mail voor een account wilt uitschakelen omdat u het standaardaccount niet kunt verwijderen of omdat u een account alleen voor de agenda wilt gebruiken, kunt u de synchronisatie-instellingen email account verwijderen android het account wijzigen? Heb je een of meer Google accounts gekoppeld aan je tablet. Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |