Amrath hotel alkmaar parkeren

Datum van publicatie: 21.09.2019

Hotelinformatie Check-in vanaf Check-out tot Nog geen account? Uitzonderlijk 10,0.

Veel geluid van straatkant. Winkelen Bazaar Beverwijk 17,9 km. Goed 6,0. Internet Gratis! Airco op de kamer terwijl dat niet aangegeven stond.

Foutmelding: Sorry. In de ontbijtruimte wordt een ontbijtbuffet geserveerd. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Molen van Groot Piet.

Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert.

  • Opnieuw Mist u informatie? Vanaf de 2e dag was er wel een parkeerplaats voor ons.
  • Wij vinden het erg leuk op te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Alkmaar en bij ons in het hotel. Junior Suite.

Accommodatie

Wim , nl Gezinsreis van 1 nacht. De kamers beschikken over een bad, een tv en een minibar. Gesproken talen. Locatie en stad. Garantie: Zonder creditcard garantie behouden wij uw kamer tot op de dag van aankomst. Beleid Houd er rekening mee dat culturele normen en het gastenbeleid per land en per accommodatie kunnen verschillen.

Het Amrth Hotel Alkmaar heeft geen restaurant, te weten onder de amrath hotel alkmaar parkeren van de hoofdingang en bij de ingang Metiusgracht. Jan53C heeft een beoordeling geschreven jul. Wij matchen de prijs. Bij de automaten die buiten staan, maar er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt, we all need a little pick-me-up. Het aantal plaatsen is echter beperkt en niet vooraf te reserveren.

Deluxe kamer - Douche. Controleer de selecteerde kamer op de maximale bezetting. Gratis snelle internetverbinding wifi. U kunt zich melden bij de receptie en mijn collega's zorgen dat uw bagage veilig in bewaring genomen word.

WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Tijdelijk aanbod. Restaurant 't Stokpaardje. Wij vinden het erg leuk op te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Alkmaar en bij ons in het hotel, amrath hotel alkmaar parkeren.

Geen airco en dat is niet meer van deze tijd.

Wat te doen in Alkmaar

Goed gelegen voor een stadsbezoek. Prima hotel, centraal gelegen! Maak een rondwandeling of bezoek museum In het Houten Huis, parkeren in alkmaar centrum, waar de geschiedenis van de walvisvaarders tot leven komt?

Fred Nederland, amrath hotel alkmaar parkeren. Toch kan het zoeken naar een parkeerplaats even veilig thuis limburg noord. Mooie ruime kamer Flink bad Goed bed. Betaalwijzen bij dit hotel Amrth Hotel Alkmaar behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Bekijk alle 6 hotels in Alkmaar. Lekker en uitgebreid ontbijt. Parkeren bij het hotel. Afstand centrum, koffie op kamer.

Wat te doen in Alkmaar Er is ook een aantal avondkaasmarkten.

Vind jouw hotel

De extra toeslag bedraagt EUR 40,- per nacht. Steeds aanwezig en toch op een bescheiden manier. Vergelijkbare hotels in Alkmaar. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie.

In de buurt Centrum van Alkmaar Stedelijk Museum - 5 min. Carin Nederland. Ook de ontbijtruimte was erg warm. Bistro de 13 Balcken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Hanad
    28.09.2019 16:34
    Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen. Alle rechten voorbehouden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |