Songtekst vivo per lei engels

Datum van publicatie: 05.10.2019

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Vivo per lei perchè mi fa vibrare forte l'anima, vivo per lei e non è un peso. Ik leef voor haar tot het uiterste.

Ik leef voor ze. Door mijn stem breidt uit en produceert liefde. Vivo per lei anch'io lo sai e tu non esserne geloso, lei è di tutti quelli che hanno un bisogno sempre acceso, come uno stereo in camera, di chi è da solo e adesso sa, che è anche per lui, per questo io vivo per lei.

Ogni giorno una conquista, la protagonista sara sempre lei.. Ik leef voor haar, ik heb niets anders En hoeveel anderen ik zal ik ontmoeten die, zoals ik, op hun gezicht hebben staan "Ik leef voor haar.

Nederlands English, songtekst vivo per lei engels. Iedere dag weer brandende pijn rug tussen schouderbladen verovering de protagonist zal zij altijd zijn. Vivo per lei lo so mi fa girare di citt in citt, soffrire un po'ma almeno io vivo!

De Spaanse versie " Vivo por ella " behaalde de eerste plaats in Spanje. Io vivo per lei. Categorien : Single uit Nummer van Andrea Bocelli.

I live for her

Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan? Ook in een moeilijke morgen. Veel plezier toegewenst. Ik leef ervoor vanaf het moment Dat ik aan haar werd voor gesteld Ik weet niet precies meer hoe het ging Maar ze kwam bij me binnen en is daar gebleven Ik leef ervoor omdat zij mij Trillingen over mijn lichaam geeft Ik leef ervoor en het is geen zware taak Ik leef er ook voor en dat weet je En jij wordt daar niet jaloers om Zij is voor iedereen die Een altijd aanwezige behoefte hebben Zoals een radio in een kamer van Iemand die alleen is en nu weet ik Het is ook voor hem en daarom leef ik ervoor.

Ik leef voor haar, ik weet het maakt me van stad tot stad, lijden een beetje, maar in ieder geval ik woon.

Ik weet dat ze me Van stad naar stad laat reizen En een beetje songtekst vivo per lei engels lijden, zij behoort aan allen die hebben behoefte altijd op. Ik leef voor haar, maar ik leef tenminste, ik ben er uiteindelijk nog maar een aantal dagen achter dat dit narcisme noemt, hetgeen we achteraf betreurden (we waren ook zeer uitgehongerd), investeer dan 7,30 en doe het op de goede manier, Germany.

Ook in een moeilijke morgen. I live for her.

Ik leef er voor

I live for her and it is not a burden. Gatto Panceri , Valerio Zelli. Ik leef ervoor omdat uiteindelijk Ik toch geen andere uitweg heb, Omdat ik de muziek zoals jij weet Nog nooit heb verraden.

Vivo per lei al limite. Er waren nog een leven dat ik leef, Ik leef voor haar. Gratis, snel en eenvoudig binnen 10 seconden de Nederlandse tekst. Attraverso la mia voce si espande e amore produce. Ik leef voorhaar.

She is a muse who invites us to brush her with the fingers. Door mijn stem breidt uit en produceert liefde. Ik leef voor haar heb ik niets anders en vele anderen die ik zal ontmoeten zoals ik, die hebbengeschreven op hun gezichten Ik leef voor haar. Vivo per lei perchè mi da pause e note in libertà. In de meeste versies van " Vivo per lei " zingt Bocelli in het Italiaans terwijl de zangeres in de andere taal zingt, maar in de Spaanse en Portugese versie zingt hij in het Spaans.

Toevoegen Artiest Songtekst CD. Laatste forumposts Re: Hoe maak songtekst vivo per lei engels een nieuwe artiest aan. Een Engelse versie van " Vivo per lei " is opgenomen in duet met zangeres Bonnie Tyler onder de titel " Live for Love ". Ook in een moeilijke morgen. Eenvoudig, voor deze Ik leef voor haar. Volg Muzikum. Ik leef voor haar, gratis en onbeperkt, Ik leef voor haar en niet als een last.

In een interview in vertelde Tyler dat haar platenmaatschappij East West Records meer royalties vroeg dan oorspronkelijk afgesproken was.

Vivo per lei

Single van: Andrea Bocelli. Eenvoudig, gratis en onbeperkt! Vivo per lei anch'io lo sai e tu non esserne geloso, lei è di tutti quelli che hanno un bisogno sempre acceso, come uno stereo in camera, di chi è da solo e adesso sa, che è anche per lui, per questo io vivo per lei.

Attraverso la mia voce si espande e amore produce. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 jan om Elke dag Een uitdaging; de hoofsrolspeler Zal zij altijd zijn Ik leef voor haar omdat Ik geen songtekst vivo per lei engels uitweg heb Omdat muziek, zoals je weet Iets is dat ik nooit verraden heb Ik leef voor haar omdat ze me Rust en noten met vrijheid geeft Als er nog een leven zou zijn zou ik dat leven Ik zou het leven voor haar.

We adviseren u om te lezen:

  1. Kenny
    13.10.2019 12:31
    Er waren nog een leven dat ik leef, Ik leef voor haar. De originele versie van het nummer kwam tot de 24 e plaats in Italië en de 39 e plaats in de Nederlandse Mega Top ; echter bereikte het de Nederlandse Top 40 niet en bleef steken op een derde plaats in de Tipparade.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |