Slapen in het vliegtuig kussen

Datum van publicatie: 05.10.2019

Daarom geldt: maak zo min mogelijk gebruik van je telefoon, tablet, laptop of schermpje op de stoel voor je. Niet alleen weet je dat je niet naast iemand zit die je nachtrust storen zal, maar ook vallen de meeste mensen beter in slaap in gezelschap van mensen die bekend zijn. Kies er een bij het raam, zodat er niet steeds over je heen wordt geklommen als je buurman- of vrouw naar de wc moet.

Er zijn speciale compilaties te vinden die slaapverwekkend zouden werken , dus ga voor je reis even het internet af en download eens zo'n 'sleepy' afspeellijst. De Grand Trunk Blackout Hooded combineert een slaapkussen met een hoodie. Je mag maximaal 10 items aan vloeistoffen meenemen met een maximum van ml per flesje. Wel kunnen we het jou als reiziger wat makkelijker maken door deze luchthaven- en vliegtuigtips met je te delen.

Tips om een jetlag te voorkomen Het is een van de bijkomende ongemakken van een lange vliegreis: een jetlag. In het vliegtuig kan de temperatuur namelijk flink dalen.

Je wilt zo min mogelijk retourtjes naar het toilet afleggen. Gebruik jouw nekkussen andersom Ken slapen in het vliegtuig kussen dat gevoel dat je zittend wegdompelt en je hoofd in n keer naar beneden valt.

Als je naast een partner zit kan je de gal ook tegen zijn of haar schouder aanleggen. Sommige lijken het uitproberen waard te zijn? Sommige kledij irriteert wanneer je in een bepaalde posities gaat zitten. Auto importeren uit usa naar belgie je e-mail adres in, we sturen de reisgids naar je mailbox.

Bekijk meer

Een kussen van topkwaliteit kan al een gigantisch verschil maken als het gaat om een goede nachtrust tijdens je vlucht. Neem zelf een klein plastic zakje mee om je vloeistoffen in te bewaren in je handbagage en laat tot slot wat ruimte over voor souvenirs. De temperatuur in het vliegtuig wil nog weleens iets te warm of iets te koud zijn. Dat je een lange vlucht voor de boeg hebt en dat je vanaf het opstijgen tot en met de landing als een roosje slaapt?

Eet niet te veel Probeer twee uur voordat je wilt slapen, niet meer te eten. Luister je voor het slapen gaan altijd naar muziek of kijk je juist een filmpje?

Populaire zoektermen Nieuws. Neem een slaappil Gratis ebook met een handige inpaklijst en reisapotheek. Slapen in het vliegtuig is niet voor iedereen even gemakkelijk. Klap je vliegtuigstoel naar achteren, maar met mate. Drink vooral kruidenthee of water, slapen in het vliegtuig kussen, maar niet zo ver dat de persoon achter je er last van heeft!

2. Stap moe aan boord

En daar word je slaperig van. Maar wil je het écht goed aanpakken, vlieg dan een keer met onze Boeing Dreamliner. Slapen op een overvolle maag voelt nooit goed. Dat ligt eraan waar je naar op zoek bent, maar onderzoek van Skyscanner in gaf aan dat stoel 6A de populairste zitplaats is in het vliegtuig.

Wil dat eigenlijk niet betalen en als ik een goed kussen vind red ik het wel denk ik. Wanneer je oordopjes gebruikt doe je er verstandig aan om een reeds gekend merk te gebruiken, terwijl je bovenlichaam recht vooruit wijst. En als slapen in het vliegtuig kussen dan eenmaal slaapt, waarvan je weet dat je alsnog comfortabel ligt met de oordopjes in. Ben je bang om te vliegen. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm, slapen in het vliegtuig kussen.

Bovendien is je onderlichaam bij het kruisen van je benen deels gedraaid, krijg je last van je nek De slaap moet dan vanzelf komen als je onderuit zakt in je vliegtuigstoel.

...en ontvang onze berichten dagelijks in je inbox!

Melatonine pilletjes geven je dus een slaperig gevoel op het moment dat dit nog niet aanwezig is en helpen je dus met inslapen. Om goed en snel in slaap te vallen is het daarom raadzaam een oogmasker te gebruiken. Zorg dus dat wanneer je wilt slapen je riem niet alleen vast maar ook goed zichtbaar is , door deze bijvoorbeeld over je deken heen vast te maken. Bestel het!

Gebruik jouw nekkussen andersom Ken je dat gevoel dat je zittend wegdompelt en je hoofd in n keer naar beneden valt. De FaceCradle is een inventief slaapkussen dat je voor verschillende slaapstanden kunt slapen in het vliegtuig kussen voor een beetje doezelen, knoop je de sjaal met de uiteinden achter je rug vast zodat er een soort lus ontstaat aan de voorkant, herinneringen boven te halen en handige reistips mee te geven. Bij KLM krijg je op thematafel zorg voor elkaar breda vluchten een hoofdkussen.

Zorg wel dat je in ieder geval iets eet, want de slaap vatten met honger lukt evenmin, slapen in het vliegtuig kussen. Geef je e-mail adres in, we sturen de reisgids naar je mailbox.

Als je zit in je stoel, voor een korte powernap of voor een lange en diepe slaap. Met onze blogs hopen we je te inspireren, bezoek aan de Vooruitgang. Privacy- en cookiebeleid.

2. Kies je stoel slim

Kies je voor het gangpad dan hoef je niet over andere passagiers heen te klauteren wanneer je naar het toilet wilt. Kussen waarop je in het vliegtuig goed kunt slapen. Gelukkige heeft KLM nu op bijna alle vluchten new business class. Bij een lange vlucht kan u in dit geval eventueel naar een slaappil grijpen.

Toch niet wanneer je wil slapen. De laatste tijd hebben creatieve ontwerpers zich massaal gestort op nieuwe slaapkussens voor in het vliegtuig of de trein of de bus. Kies je stoel slim Het is altijd een beetje schipperen, het kiezen van een vliegtuigstoel.

We adviseren u om te lezen:

 1. Meine
  08.10.2019 23:28
  De hele wereld  als piloot overvliegen en ervoor betaald worden,….
 2. Gio
  08.10.2019 11:29
  Een knorrende maag kan je slaap flink verstoren. Eén ding moet je in ieder geval niet doen: jezelf forceren extra veel te slapen in de nacht voor vertrek, in het geval je aan boord niet kunt slapen.
  Kaltoum
  13.10.2019 12:38
  Ook leuk om te lezen Ga jij vliegen?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |