Bellen in buitenland kpn

Datum van publicatie: 04.10.2019

Via ons webformulier Roaminglimiet aanvragen of wijzigen kunt u uw datalimiet aanpassen. Alle voorwaarden van de bundels voor buiten de EU.

Oók als jij in Nederland bent.

Ontvangen van een sms is altijd gratis. De bescherming is bedoeld om hoge kosten te voorkomen zodra je internetbundel voor in het buitenland op is. Telefooninstellingen in het buitenland In twee stappen naar voordelig internetten in het buitenland 1. Overschrijd je de 50 GB in het buitenland, dan vertragen we automatisch je internetsnelheid. Doe de test!

Gebeld worden in de hele EU is gratis. Download overige tarieven. Gebeld worden in het buitenland wordt per seconde verrekend. Bekijk Extra Bundels. Bent u in de EU op reis en is uw bundel op.

Je betaalt een hoger tarief per minuut en sms. Je maakt automatisch gebruik van internet in het buitenland, mits de instellingen van je toestel goed staan.
 • Extra informatie Bescherming Internetkosten staat automatisch aan. Tip: zet data roaming aan om te kunnen internetten in het buitenland Standaard staat dit meestal uit op je telefoon.
 • Hierdoor kan het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date zijn of ontvang je de verbruikssms met vertraging. Heb je nog geen pincode?

Indien KPN twijfelt aan het bestaan van deze duurzame band, zal KPN u twee weken de tijd geven om uw gedragspatroon aan te passen of om op een andere manier aan te tonen dat de duurzame band bestaat. Als de Extra Bundel op is, wordt je internet automatisch uitgezet. Doe de test! Bellen in het buitenland wordt de eerste halve minuut verrekend en daarna per seconde.

Zo werkt het in de wereld. In het onderstaande overzicht kies je eenvoudig het land van bestemming en zie je direct welke tarieven er gelden per MB, minuut en sms.

Zodra er wel providers zijn, kun je de lijst met aanbieders en bellen in buitenland kpn andere belangrijke informatie vinden op deze pagina. Jij belt en sms't onbeperkt in de hele EU naar ieder nummer in de EU. Heb je nog geen pincode.

Zodra er wel providers zijn, kun je de lijst met aanbieders en alle andere belangrijke informatie vinden op deze pagina. Naar MijnKPN. Hoe werkt het.

Meld je aan

Dan wordt je internetsnelheid vertraagd, maar betaal je niet extra Zo werkt het binnen de EU. Bekijk Prepaid tarieven voor in het buitenland. Denk hierbij aan documenten waaruit de vestiging van uw onderneming in Nederland of uitvoering van uw voornaamste economische activiteit in Nederland blijkt.

Applicaties zoals Whatsapp, sms'en en bellen zonder onverwacht hoge telefoonrekeningen. Ben jij door je bundel heen! Naar tarieven. Je hoeft niet nog eens een SMS te sturen om door te gaan met internetten. Hierdoor kan het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date zijn of ontvang je de verbruikssms met bellen in buitenland kpn.

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Dan betaal je nu per minuut en sms een duurder tarief. Vanaf 1 juli heeft de Europese Unie bepaalt dat je kunt kiezen voor een andere provider dan KPN. In deze EU landen internet je via een 4G Netwerk. Telefonisch bestellen?

Naar tarieven! Hebt bellen in buitenland kpn een KleinZakelijk Mobiel abonnement met beperkt bellen na 3 februari afgesloten, bellen in buitenland kpn. Via ons webformulier Roaminglimiet aanvragen of wijzigen kunt u uw datalimiet aanpassen.

Ben je in de EU. Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland soms trager verwerkt. Een verre reis buiten de EU. Wij kunnen u vragen bij het aangaan van de overeenkomst aan te tonen dat u een duurzame band met Nederland hebt. Wel moet je kunnen aantonen dat je een duurzame band hebt met Nederland.

Tarieven en overig

Zo werkt je abonnement in het buitenland. Oók als jij in Nederland bent. Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen 24 uur door aan KPN.

Zo weet je altijd hoeveel je nog over hebt. Dan wordt je internet langzamer. Bekijk de Extra Bundel 2!

We adviseren u om te lezen:

 1. Seyyed
  13.10.2019 07:46
  Je betaalt een hoger tarief per minuut en sms.
 2. Frédérique
  06.10.2019 05:42
  Bekijk tarieven. Heb je nog MB's, minuten en sms'jes uit je eigen abonnement, dan maak je deze eerst op voordat je aan de NL en EU bundel begint.
  Mitzi
  12.10.2019 05:06
  Sms dan JA naar

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |