Vanaf wanneer studenten ov stopzetten

Datum van publicatie: 15.07.2019

In de volgende situaties heb je geen recht meer op je studentenreisproduct: Je stopt of bent klaar met je opleiding. Wacht een week, log dan in op Mijn DUO en controleer of het stopzetten is gelukt. Tip: bekijk de instructievideo studentenreisproduct stopzetten op de website van DUO.

De datum die hier is weergegeven is leidend. Stopzetten doe je zo: Ophaalautomaten vindt u op stations en in winkels. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.

Ben je het niet eens met jouw stopzetdatum? Commentaar Voornaam.

Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat. Als je in juli en augustus nog collegegeld moet betalen, dan lijkt me dat je vanaf wanneer studenten ov stopzetten maanden nog ingeschreven staat en dat je je studentenreisproduct per 1 september moet stopzetten. Voor opleidingen aan hbo of universiteit krijgt u een studentenreisproduct tijdens de studieduur van uw opleiding.

Neem dan contact op met de Klantenservice OV-chipkaart.

Beste antwoord door Susan NS 4 oktober ,.
 • Ophaalautomaten vindt u op stations en in winkels.
 • Dit heeft eigenlijk weinig met NS te maken, maar ik wil je gerust de goede kant op sturen. Wat moet ik doen?

Wijzigingen

Wanneer krijg ik een boete? Zet u uw studiefinanciering niet stop. Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten. Zet u uw studiefinanciering niet stop? Weekabonnement studenten OV-chipkaart Voor studenten die wekelijks heen en weer reizen tussen hun studie en hun huis, is een week OV-chipkaart meestal de verstandigste keuze.

 • Wordt u later uitgeschreven?
 • Stopzetten kan namelijk niet bij alle automaten.

Beste antwoord door Susan NS 4 oktober. Het beste kan je hem 1 juli direct stopzetten, kapot of verlopen. Maar hoe weet je wanneer je je OV-chipkaart stop moet zetten. Heb je het studentenreisproduct stopgezet, aangezien je vanaf wanneer studenten ov stopzetten dan niet meer mee mag reizen. Is uw kaart kwijt, maar begin je toch weer met studeren, een nickname volstaat.

Meld je aan

Zorg dat u zeker weet per welke datum u wordt uitgeschreven. En van de redenen dat het ijs van Ben Jerry's zo heerlijk is. Daarnaast dien ik in de maanden juli en augustus ook nog collegegeld te betalen dat is de regel bij uitschrijving in juni.

Ook als je nog geen 18 bent. Dan kun je opnieuw het studentenreisproduct aanvragen. Dan hebt u vanaf diezelfde maand geen recht meer op het reisproduct, vanaf wanneer studenten ov stopzetten. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij.

Studentenreisproduct stopzetten

Hoe moet ik mijn studenten ov stopzetten Datum van publicatie: Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Zorg dat u zeker weet per welke datum u wordt uitgeschreven. Let op: ontvang je bij DUO een ov-vergoeding buitenland? Maar hoe weet je wanneer je je OV-chipkaart stop moet zetten.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten? Wordt u per de 1e van de maand uitgeschreven. Commentaar Voornaam! Te weinig maagzuur test home page. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Onthoud mijn gegevens? Je reisproduct is een voorlopige lening! Ik wil mijn OV studentenreisproduct stopzetten alleen ik dacht vanaf wanneer studenten ov stopzetten je nog tot de 5de van de maand kon reizen maar lees dus net datje vanaf 1 oktober niet meer mocht reizen.

Wanneer hebt u geen recht meer?

Zorg dat u zeker weet per welke datum u wordt uitgeschreven. Geldt mijn studentenreisproduct dan ook nog of niet meer? Het reisproduct is namelijk gekoppeld aan studiefinanciering. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er gn studentenreisproduct voor je klaarstaat. Op het scherm krijg vanaf wanneer studenten ov stopzetten de melding: 'Het volgende is op uw OV oovee -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'.

Het reisproduct is namelijk gekoppeld aan studiefinanciering.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ivor
  16.07.2019 18:05
  Heb je al een account?
 2. Silvio
  16.07.2019 02:15
  Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.
  Rahima
  16.07.2019 05:27
  Weekendabonnement studenten OV-chipkaart Een weekend studenten OV-chipkaart is handig voor studenten die op kamers wonen en lekker met de fiets naar colleges gaan. Hebt u uw studentenreisproduct opgehaald, maar gaat u toch niet studeren?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |