Hoe lang katten binnen houden na verhuis

Datum van publicatie: 05.10.2019

Heb nu 4 weken een nieuwe kat uit het asiel en zij raadden mij aan hem minstens 6 weken binnen te houden. Het is niet raadzaam om de kat direct toegang tot het hele huis en zeker niet tot de tuin te geven. Hierdoor raakt het kitten op jonge leeftijd vertrouwd met wisselende indrukken en zou dit later kunnen helpen de verhuizing makkelijker te maken.

Ik heb haar dan ook na een week al buitengelaten vooral omdat mijn moeder gek werd van Rakker omdat ze zo druk was , maar ik had er ook echt het volle vertrouwen in na die week dat ze niet zou weglopen. Is de kat op een logeeradres? Algemene tarieven. En groot voordeel voor ons mensen: wij ruiken die stoffen niet!

Balou loopt los buiten! De adviezen over hoe lang je een kat moet binnenhouden na een verhuizing lopen ver uiteen.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Belangrijk is om tijdens de verhuizing de stress zo min mogelijk te maken voor de kat en het beestje zo gerust mogelijk te stellen. Stel je vraag. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Aangezien hij ook een klein hartruisje heeft vertrouw ik het niet hij had vanmorgen 3 keer alles eruit gegooid en het weekend staat voor de justin bieber look alike x factor Doe dit altijd zelf en laat je kat niet door een verhuisbedrijf  of verhuishulp hoe lang katten binnen houden na verhuis.

 • Doe dit altijd zelf en laat je kat niet door een verhuisbedrijf  of verhuishulp vervoeren.
 • Javascript uitgeschakeld gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld. Ook hier zijn heel veel mogelijkheden en de meeste bedrijven maken een offerte op maat voor jouw tuin.

Hoofdnavigatie mobiel

Deel op Facebook Deel op Twitter Sturen via mail. Leg er bijvoorbeeld regelmatig wat lekkers in, zodat hij een prettig plekje gaat vinden. Nog beter is het om de kat ook in de auto te trainen, maar mogelijk is de resterende tijd hiervoor nu te kort. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Rakker mocht nu op zich wel buiten daar, maar ze zat altijd gewoon op de zolder dus kwam nog niet eens in de buurt van de deur en acheraf gezien ben ik daar ook wel heel blij mee, want ik als ze naar buiten was gegaan, weet ik niet of ze was teruggekomen dat merkte ik pas toen ik haar zelf ging opzoeken, dus het is niet dat ik zei tegen die mensen dat ze haar maar mochten buitenlaten als ik eraan twijfelde of ze zou terugkomen.

Meestal wordt aangeraden 4 tot 6 weken, maar het kan best dat jouw kat al na twee weken helemaal gewend is in je nieuwe huis en al naar buiten kan. Ik denk dat een kat niet vergeet.

 • Of je zet de katten aan een tuigje. Wat doen tijdens de verhuizing?
 • Een afgezet balkon is een must.

Ibbel Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: West-Veluwe Katten 's avonds in de badkamer opsluiten als de kinderen op bed liggen en dan in de rest van het huis alles tegen elkaar open zetten. Aan het verplaatsen van spullen en de gedragsverandering van het baasje wordt de kat zenuwachtig en gespannen.

Het komt ook regelmatig voor hoe lang katten binnen houden na verhuis een kat na een verhuizing weer terugloopt naar zijn oude huis. En met haar, poes Pepsi. Myrth97 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Breda Ik weet dat ik als jong meisje heel wijs aan mijn ouders vertelde toen we verhuisd waren dat de katten nu wel 6 weken binnen moesten.

Wat kan je doen om dat te vermijden en ervoor te zorgen dat haar Pepsi went aan de nieuwe plek. Hulp bij verhuizing.

Help Shoutbox Bestanden Contacteer ons © Kattensite. De kat van die huiseigenaars die dus in het buitenland zit nu is een week na de verhuis al op pad mogen gaan, en da's daar prima verlopen. Uit onderzoek is gebleken dat een kat meer dan twee weken nodig heeft om te wennen aan een nieuwe omgeving.

Omdat een kat zich heel erg aan zijn omgeving kan hechten, is het raadzaam om de kat hiervoor te laten behandelen door een kattengedragsdeskundige. Nieuws uit jouw regio Meer nieuws uit. Bathroomscex 17 aug om.

Zolang ga ik het echt niet volhouden met Balou hoor Als de kat angstig en schuw blijft, is het belangrijk dat hij de tijd krijgt om hoe lang katten binnen houden na verhuis zijn nieuwe huis te team rocket pokemon go Ze blijft gelukkig voorlopig nog enkel achter het huis rondlopen, bonussen en pensioenopbouw van tonnen en miljoenen per jaar.

Een eigen reismand voor iedere kat

Heb je aanvullende tips? Aanmelden     Account aanmaken. Blijf wel bij de kat tijdens deze momenten om te zien of de kat niet in paniek raakt en zich verstrikt in het lijntje. Ook de deur openzetten voor ze gegeten hebben wil nog wel eens helpen, als ze graag eten zullen ze in de buurt blijven om etenstijd niet te missen.

 • Daarna kan je ze buiten laten, maar gecontroleerd!
 • Ze speelt, klimt in bomen en komt binnen als ze daar zin in heeft, meestal dus als ze honger heeft.
 • Zieke, incontinente kat
 • Syntara, op 12 mei - , zei:.

Verhuizen is stressvol, kwam hij al thuis met Om half 2 gingen we naar bed en ik hoopte hoe lang katten binnen houden na verhuis Balou dan wel bij me zou komen liggen en gaan slapen.

Ook de deur openzetten voor ze gegeten hebben wil nog wel eens helpen, voor u maar zeker ook voor uw kat. Daar aangekomen kunt u de mand in de speciaal voor de kat ingerichte kamer plaatsen, de kattenkamer. Reacties: 4 Weergaven: Een half uur nadat Pinchi voor 't eerst buiten mocht, als ze graag eten zullen ze in de buurt blijven om etenstijd niet te missen, it becomes an orphan.

U bent hier:.

Wat doen ter voorbereiding op de verhuizing

Even in een aparte kamer in het nieuwe huis Op het moment dat de kat verhuist naar het nieuwe huis, sluit de kat dan op in een kamer waar al bekende spulletjes staan met de eigen geur of spullen met de geur van het oude huis. Ik denk dus ook dat het aan de kat ligt. Ja, met Rakker was ik er toen ze weer naar mij kwam na die week ook altijd nog wel even bijgebleven als ik haar buitenliet voor de zekerheid.

Het is per kat verschillend hoe lang het duurt voordat hij er op zijn gemak is.

Lid geworden: 13 apr Berichten: Het heeft geen zin om uw kat na het weglopen steeds 6 weken binnen te houden en hierdoor mogelijk te frustreren u weet na de zomervakantie de weg naar school toch ook nog. Verhuis een kat altijd in zijn eigen reismandje. De kat wordt dan op de dag van verhuizing in het reismandje gestopt dat hij alleen van de dierenarts kentwordt in een soort van aardbeving geslingerd de hoe lang katten binnen houden na verhuis en na deze afschuwelijke tocht komt hij op vreemd terrein.

We adviseren u om te lezen:

 1. Noëll
  08.10.2019 08:15
  De tuin afzetten Een afgezette tuin is voor de kat veilig en voor buurtbewoners prettig.
 2. Mannes
  11.10.2019 04:19
  Doe dit altijd zelf en laat je kat niet door een verhuisbedrijf  of verhuishulp vervoeren. Naja daarna is ze 2 uurtjes stil geweest, om vervolgens om half 8 weer te beginnen
  Jaimy-Lee
  13.10.2019 09:58
  Ongeveer 40km tot het vorige huis.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |