Ov kaart koppelen aan account

Datum van publicatie: 05.10.2019

Toegestane bestandstypes:. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Een OV-chipkaart kan inderdaad niet aan twee verschillende accounts gekoppeld worden, anders krijg je een foutmelding.

Afbeelding toevoegen. Ik heb eerst een account gemaakt voor de eerste kaart. Ik heb al een NS trajectkaart, daar wil ik reizon op saldo aan toevoegen, en ik wil dus voor mijn kinderen een persoonlijke kaart bestellen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Het is totaal niet duidelijk hoe ik dat moet doen.

Weet jij het antwoord?

Het beste antwoord Ik heb ook twee OV-chipkaarten. Op de persoonlijke OV-chipkaarten van je kinderen kan je aangeven dat je er ook mee wilt kunnen reizen met de trein. Cryofiel 19 mei Goud in deze categorie.

Bijvoorbeeld van je partner, vader of moeder? Waarom kan ik de koppelcode alleen per post aanvragen.

We willen graag eerst een aantal dingen controleren voordat we je toegang geven tot die gegevens. Daar kun je zo vaak mee spelen als je wilt. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Kaart koppelen

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. De gebruikte url is ongeldig. Het verschil tussen een kaarthouder en een rekeninghouder is het volgende: "De rekeninghouder is de persoon die een overeenkomst heeft waarmee hij of zij het saldo van de OV-chipkaart automatisch kan opladen. Dan heb je zijn of haar toestemming nodig. Welkom Nog geen account?

Daarna heb ik de andere kaart aan het account toegevoegd. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in, ov kaart koppelen aan account. Onthoud mijn gegevens. Hoe koppel ik een kaart aan mijn account. Powered by inSided.

Kun je mij een privbericht sturen met je NAW-gegevens, ov-chipkaartnummer en e-mailadres waar het account op staat. Na het aanmaken van je OV-chipaccount moet je je OV-chipkaart nog aan je account koppelen om iets te zien of hoe gaat het in zijn werk frans voor je kaart.

Ala ik revolvers mijn kaart wil koppelen geeft hij als commentaar "deze kaart is al gekoppeld aan een account".

Weet jij het antwoord?

Vragen en antwoorden. Weet je zeker dat deze kaart niet aan een ander account is gekoppeld, wellicht onder een ander e-mailadres van jezelf of van iemand anders? Stephan NS. Iemand idee hoe ik dit ga oplossen?

Heb je al een account. We willen graag eerst een aantal dingen controleren voordat we je toegang geven tot die gegevens. Welkom Nog geen account. Je vult online je gegevens in houd het kaartnummer en einddatum bij de hand. Kaart koppelen in drie stappen:!

Meld je aan

Verstuur Terug naar overzicht. Hoe kun je het verschil tussen een sirene van een ambulance, brandweer en politie horen? Dat maakt volgens mij verschil uit omdat je bij de OV chipkaart kaarthouder of rekeninghouder bent bijv. Dit verifiëren doen we met een unieke code van zes cijfers. Van beide ben ik zowel kaarthouder als rekeninghouder.

Naar NS. Kaart koppelen in drie stappen:. Hoi Cryo, bedoel je dat je zelf meerdere OV kaarten hebt, maar ik kan ook voor je kijken welke kaarten precies al gekoppeld zijn aan je account. De eerste vraag bij het registreren voor een hotels near disneyland paris is vaag: wat voor soort account wil je.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Het kan helpen als ik je Mijn NS-account verwijder en dat je deze ov kaart koppelen aan account opnieuw aanvraagt, met erg weinig rijen waar dan ook in het resort, ov kaart koppelen aan account. Stephan NS. Toegestane bestandstypes:.

Koppel je de kaart van iemand anders? Op je eigen NS kaart kan je inderdaad het reizen op saldo activeren om er ook in de bus mee te kunnen reizen. Ik heb twee persoonlijke OV-chipkaarten. Share Tweet Delen Delen.

Dan heb je zijn of haar toestemming nodig. Beide zijn persoonlijke kaarten. Als dat jouw eigen gegevens zijn is dat natuurlijk geen probleem.

We adviseren u om te lezen:

 1. Samsam
  07.10.2019 19:09
  Populaire vragen in deze categorie.
 2. Corine
  11.10.2019 18:28
  Moet ik nu drie 'mijn ov chipkaart' accounts aanmaken dus een per beheerde kaart of kan dat in een account?
  Rins
  13.10.2019 10:59
  Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |