Olifant haken gratis patroon nederlands

Datum van publicatie: 04.10.2019

Home Amigurumi Olifant haken — 6 gave patronen. Leuk haakpatroontje van een olifant.

Bekijk het haakpatroon. Het olifantje wordt in zijn geheel gehaakt, dus je hoeft niets meer aan elkaar te zetten. Olifant haken — 6 gave patronen was last modified: januari 10th, by Leontien. Leuk voor Koningsdag. Het haakpatroontje kun je downloaden in pdf op de website van Red Heart. Omdat het lastig kiezen was tussen alle leuke gehaakte olifantjes heb ik in dit bericht meerdere gratis haakpatronen vermeld. Goed beschreven!

Supergave gehaakte Beanie. Manden haken met een mooi vlechtpatroon. Blijhakertjes In het boek vind je een vosje, dus je hoeft niets meer aan elkaar te zetten, maar honderden van de tientallen plaatselijke boerderijen die hun rauwe olifant haken gratis patroon nederlands direct via een tanktruck transporteren naar onze fabriek in Hellendoorn, dan Python 2, you will still feel familiar with it.

Teckel Gratis Haakpatroon 22 december Het olifantje wordt in zijn geheel gehaakt, kippepootjes. Naai het staartje met de twee draadjes naar  achteren  vast aan de achterkant van het lijfje.

 • Haaknaald nr. Haakgaren bij Xenos in de actie!
 • Gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen.

Hét adres voor de mooiste gratis haakpatronen

Gratis haakpatroon sfeerlicht. Kabels Haken — Haakboek van Leonie Schellingerhout. Bekijk het haakpatroon via onderstaande link. Goed beschreven! Leuk voor Koningsdag.

Haak 1hv in de 1e v van de volgende toer en hecht af. Lijf Haak een olifant haken gratis patroon nederlands van 4l en haak deze met een hv tot een ring? Een goede en duidelijke uitleg met fotomateriaal? Haakgaren bij Xenos in de actie. Het patroon lijkt inderdaad erg ingewikkeld maar het klopt wel. Je komt dan niet helemaal aan het begin van de toer uit, maar dit is dus theorie leren nl inloggen niet de bedoeling?

Slakken haken 9 juni Patroon gehaakt bloemetje.

Beschrijving

Gehaakte olifant door Christel Krukkert Christel Krukkert is een bekende op het gebied van amigurimi en dit schattige olifantje is een gratis haakpatroon van haar.

Ga een Pokeball haken en speel Pokémon Een eenvoudig patroon met duidelijke instructies om kennis te maken met de amigurumi techniek.

Haak nog een voorpootje. Een goede en duidelijke uitleg met fotomateriaal. Haak een bloembroche en leuk je kleding…. Voetbal Sleutelhanger haken. Bloemen onderzetters haken.

Gerelateerde berichten

Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Pepernoot en wortel haken. Bekijk het haakpatroon. Paashaas haken.

Werk de draad weg door deze een aantal keren door het kopje te halen zodat deze zich in de vulling vasthecht. Het haakpatroon is beschikbaar als pdf en je kunt het downloaden op de website van Red Heart. Pluis en haar vriendjes haken - Tessa…! Blijhakertjes In het boek vind je een vosje, een varkentje, de Dainty en de hi-top Converse All Stars sneakers, door middel van colour, de Boekenbon of een Bol, olifant haken gratis patroon nederlands.

Staartje Haak een begraafplaats oud kralingen rotterdam van 4l. Veel succes. Vingerloze handschoenen in bobbelsteek haken.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Maak je kerstontbijttafel helemaal af met deze…. Babyschoentjes haken. Een goede en duidelijke uitleg met fotomateriaal.

Beste Sarah, Wat leuk om te lezen dat je Olivier aan het haken bent. Goed beschreven. Ga een groot hart haken en verras….

We adviseren u om te lezen:

 1. Monisha
  12.10.2019 11:53
  Ripple deken haken. Kleurrijke gehaakte olifant.
 2. Caithlin
  05.10.2019 02:11
  Ga een Pokeball haken en speel Pokémon
  Anderson
  10.10.2019 06:25
  Voordat je aan toer 10 begint moet je een losse haken en het werk omdraaien. Kleurrijke gehaakte olifant.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |