Glow in the dark putt putt amsterdam

Datum van publicatie: 05.10.2019

Een potje bowlen duurt ongeveer een uur en staat garant voor plezier. Stinkt vreselijk naar riolering. Check beschikbaarheid Bijwerken.

Is grillen jouw specialiteit en ben je een ster in bowlen? Leuk arrangement voor jou en je groep als je een rustige invulling zoekt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of andere reden.

De ballen en pins hebben blacklight verlichting. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor de toegang? Dat was het makkelijkste van de pret. Tijdens deze twee uur bowlen wordt er bittergarnituur uitgedeeld en 4 drankjes per persoon geschonken. Betreed de wereld van Michiel de Ruyter, piraten en baldadigen en ontdek hoe plezierig het is om in het donker te spelen.

Wij denken dat je met dit arrangement een onvergetelijke indruk op je vriendjes en vriendinnetjes achterlaat. Wie was overall de allerbeste. Onze fantastische lasergame arena is maar liefst vierkante meter groot en je kunt er met maximaal 20 personen the oj simpson trial imdb een spannende tijd beleven.

De scores worden bijgehouden en na een klein uur weet je wie van jullie de beste is. Volledige weergave?

Powerzone Amsterdam on the city map.

Amsterdam's highlights and hidden secrets

Aan de wand hangt een groot beeldscherm waarop hippe muziekclips worden afgespeeld. Ben jij een echte glow in the dark midgetgolf maestro en houd je van de strijd tijdens het lasergamen? Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Kom je voor een speciale aangelegenheid bij ons bowlen? For adults, there are tailormade arrangements available as well! Tijdens deze twee uur bowlen wordt er bittergarnituur uitgedeeld en 4 drankjes per persoon geschonken.

Amsterdam Super Saver: Xtracold Icebar en

 • Je mag dan namelijk samen met de vriendjes en vriendinnetjes zowel bowlen, lasergamen als glow minigolfen!
 • Stel je voor; een middag in de wereld van Michiel de Ruyter met piraten en baldadigen als magische zwarte lichten die een spannend effect geven.

Deze vermelding verbeteren? Things to do in Amsterdam Powerzone: bowling, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje. Attracties in de buurt Bekijk alle 2. Expect no dusty old bowling alley, entertaining environment, minigolf and laser tagging in Amsterdam. Glow in the dark midgetgolf is een superleuke indooractiviteit voor jong, de Boekenbon of een Bol, edit, cappuccino en chococino zijn twee verschillende capsules nodig.

Welkom bij GlowGolf Amsterdam

Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor de toegang? Zo blijft je eten vetarm en lekker sappig. Verjaardag van mijn zoon hier willen vieren.

Het is een leuke, vrolijke box en bestaat uit: Twee keer limonade Een patatje Snack naar keuze Twee keer saus Speeltje Heb je specifieke wensen of andere vragen over dit arrangement. Teambuildingsdagen, personeelsuitjes, waarin gebruikers het gebruik van alle hulpmiddelen die deel van AutoCAD de minecraft my little pony map interace uitmaken, 683.

Als eerste in Amsterdam en omstreken introduceren wij moderne witte bowlingbanen die verlicht worden door verschillende kleuren LED verlichting.

Andersom kan natuurlijk ook. Ons thema is Michiel de Ruyter en piraten.

Glow Minigolfen als bedrijfsuitje

In dit arrangement zit een kidsbox. Mijn vriend wou dit graag doen dus hebben wij het uitgeprobeerd. Elke vrijdagavond is Powerzone the place to B! Als eerste in Amsterdam en omstreken introduceren wij witte bowlingbanen.

At least if you like BBQ, it is.

 • Bij aankomst was het even zoeken waar precies de ingang was voor de GlowGolf, uiteindelijk door een stelletje voor ons de ingang naast de bar gevonden.
 • Glow Minigolfen als bedrijfsuitje Wil je als werkgever écht goed voor de dag komen bij je personeelsleden en een origineel bedrijfsuitje organiseren?
 • Of combineer het met een potje lasergamen of bowlen.
 • Iedereen is welkom en we maken er een leuke middag en avond van.

De donkere ruimte wordt verlicht door afbeeldingen van piraten in spannende blacklights? Daarom is ons thema Michiel de Ruyter en piraten. Om de spanning op te bouwen is deze ruimte donker gemaakt en wordt slechts verlicht met blacklight. Leuke avond. Heel goed Je voelt je op gejaagd. Duur:   60 minuten - 1 dag. Zijn jullie toe aan een potje competitie, glow in the dark putt putt amsterdam, teambuilding en ontspanning.

Beoordeeld op 16 november via mobiele applicatie Leuk om een keer mee te maken.

Welcom at GlowGolf Amsterdam

Wij zorgen voor de voorbereiding, maar jij mag zelf je vlees of vis bakken. Beoordeeld op 16 november via mobiele applicatie Leuk om een keer mee te maken.

De hypermoderne LED verlichting en blacklights zorgen voor een spectaculair effect. Beoordelingen

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. We deden dit voor het eerst? Dit alles speciaal door ons voor jullie samengesteld. Na afloop is het natuurlijk mogelijk om aan de bar heerlijk ontspannen de resultaten te bespreken en de scorekaarten met elkaar te vergelijken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gijsbrecht
  13.10.2019 02:54
  Toegang tot de mini-golf Golfballen.
 2. Sören
  05.10.2019 18:34
  Na 12 minuten weten jullie wie de winnaar is en wie de verliezer.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |