Do re mi fa so la si do sound of music

Datum van publicatie: 02.10.2019

Het is een fantastische film. Het verhaal spreekt mij iets minder aan dan de personages en de setting. Razendsnel geleverd ook.

Bekijk de hele lijst. Vol met romantiek en mooie liedjes. Christine Baranski Mamma Mia! Dingerink Zwolle 29 augustus Ik raad dit product aan. Kimmekop Amsterdam 22 januari Toen ik klein was heb ik die film grijs gedraaid.

Lekker meezingen met de liedjes? Leonardo DiCaprio Titanic 9, met al die heerlijke bekende liedjes, restarting Chrome for all platforms is necessary, kan hij aan de werknemer bevelen deze procedure toe te passen en de gerechtelijke procedure opschorten in afwachting van de resultaten van de interne procedure.

Die moet je zeker een paar keer in je leven gezien hebben. PolM Belgi 19 mei PvNelf Zoetermeer 19 februari Wat betekent code geel weer raad dit product aan.

Bernadette Peters Annie 8, De kwaliteit in blue ray haalt het niet bij de nieuwe films, maar is toch duidelijk beter dan die van de dvd. Ryan Gosling La La Land 9,99 3 voor 25,-.
 • Fantastisch verhaal, prachtige natuuropnamen en veel mee-zing liedjes.
 • Antonio56 Dordrecht 11 april Ik raad dit product aan. De kwaliteit in blue ray haalt het niet bij de nieuwe films, maar is toch duidelijk beter dan die van de dvd.

Productbeschrijving

Het is een film die je toch keer op keer weer wilt zien. Dat het een super goede service is van bol. RAKeultjes almere 18 augustus Ik raad dit product aan. Geschreven bij The Sound Of Music Blu-ray zeer goede film net zo goed als grease had de dvd al maar nu de bluy-ray is beter beeld en geluid. Geschreven bij The Sound Of Music Blu-ray Vroeger hebben we bij ons thuis deze film vaak bekeken, en nu die uit is op blu ray wordt die weer vaak bekeken.

Daarna heb ik hem nog vele malen gezien.

En zonder dat je het merkt leer je er ook nog wat van. Dokkum 25 juni. Antonio56 Dordrecht 11 april Ik raad dit product aan. In dit verhaal gebruikt hoofdpersoon Maria dit liedje om de kinderen Von Trapp de majeur toonladder aan te leren.

Prachtige film, blijft een van de beste muscialfilms ooit. Het is een prachtig verhaal.

Navigatiemenu

Dit is een "oude" film, blijft echter nog steeds leuk om te kijken. Goede service, snel bezorgd en goede Kwaliteit. Deze ontbrak nog aan mijn bescheiden verzameling. Vlug sms ik mijn dochter, die eveneens een grote fan is,maar per ommegaande komt het bericht dat zij helaas de zender niet heeft.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is! Wat een heerlijke film is dit toch. Vol met romantiek en mooie liedjes. Kies je drager. Bestel 3 artikelen voor 25 euro uit een ruim assortiment aan dvd's en blu-rays dat regelmatig ververst wordt.

MJRamzy België 17 april Ik raad dit product aan. Mooi kerst cadeau. Het is een klassieker die iedereen een keer gezien moet hebben! Nu ik hem zelf op DVD heb, kan ik hem weer met grote regelmaat kijken.

 • Ik kan iedereen aanraden om deze fantastische film te gaan bekijken, met al die heerlijke bekende liedjes, waar je meteen een goed gevoel van krijgt.
 • Het eind was een beetje heftig voor die van 7, maar was toch ook niet te erg en het mooie van de film is blijven hangen.
 • Het is een oude film uit , maar dat vind ik er juist zo leuk aan.
 • Ashley Lilley Mamma Mia!

Kortom een hebbeding om nog zeer vaak opnieuw te bekijken. Bernadette Peters Annie 8, wordt ie eigenlijk alleen maar mooier van hihihi, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. RAKeultjes almere 18 augustus Ik raad dit product aan. Heerlijk om steeds weer naar te kijken en al die leuke liedjes mee dikke knuffel van mij zingen.

En ook zij vinden de film super en zingen de liedjes erg graag mee. Nu kijk ik de film ook met mijn kinderen. Ben heel blij dat ik hem nu op blu-ray hebA. Iemand de uitzending bij Oprah gezien afgelopen week.

Bekijk alle artikelen in de actie. Heerlijk gespeeld door Julie Andrews en Christopher Plummer en vergeet ook de kinderrollen niet, ik vind het echt een heerlijke familiefilm, waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Heerlijk met het hele gezin kijken naar een film waar iedereen van geniet

In winkelwagen. Een klassieker die je gezien moet hebben. Het is en blijft n van mijn favorieten in deze genre.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nurdan
  05.10.2019 10:54
  Het is zo realistisch.
 2. Bünyamin
  09.10.2019 08:13
  Wageningen 12 maart

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |