Card against humanity online

Datum van publicatie: 05.10.2019

Het spel is een groot succes en al met vijf uitbreidingen aangevuld. Op voorraad.

Het is een erg leuk spel waar hele leuke en grappige dingen uitkomen maar je moet er wel voor zorgen dat iedereen een bepaald niveau van Engels heeft anders begrijpen ze niet wat er op de kaartjes staat.

Munchkin: Rick and Higy fuses the classic card game fun of monster-slaying and role-playing with cyborgs, aliens and demons from the popular television series, rick and Higy! Verschijningsjaar: februari Let op. Voorwaarden: Je bent altijd verplicht aan te geven dat het spel van cards against humanity is naamsvermelding , een link te plaatsen naar de licentie en aan te geven waar het spel verandert is.

Speltester 2 april Ik raad dit product aan. Poopybuttol om de meest opvallende adversies in de rick en het bewustzijn te creëren en de hero als je reach niveau 10 voor de wi

Ik vind de engelse leuker. Rick and higy munchkin card game. HVEY 1 december Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp gewedlig.

Vol sarcasme sexsisme en hele slappe humor.

Diegene, en dit is geen grap, die als laatste een number two heeft gedropt is de Card Czar en begint. Vond je dit een nuttige review? Voorwaarden: Je bent altijd verplicht aan te geven dat het spel van cards against humanity is naamsvermelding , een link te plaatsen naar de licentie en aan te geven waar het spel verandert is.
  • Ik ben zeer tevreden over dit speelgoedartikel. Het is wel volledig in het Engels wat soms moeilijk kan zijn.
  • Facebook Instagram Twitter YouTube.

Productbeschrijving

Dit is een Nederlandse versie van het welbekende Cards Against Humanity. De winnaar van een speelronde wordt bepaalt door de Card Czar. Dit doet hij door een zwarte kaart te trekken.

Helaas is Cards Against Humanity nog niet uitgebracht in een originele Nederlandse taalversie. Het is grof en een beetje racistisch, maar daarom ook de naam van het spel en je weet ook waar je aan begint als je het koopt. Bezoek website.

Waaromkanikgeennaam 1 mei Ik raad dit product aan. Af en toe is niets zo leuk als een avondje spelletjes spelen met card against humanity online vrienden.

All rights reserved. Mattis 16 april Ik raad dit product aan. Elk album komt met een Ultra Prism booster pack, zodat je meteen kan beginnen met vullen van dit album.

Geef een reactie:

De Engelse variant is minder gevat dan de Amerikaanse. Door het lage gewicht is het nog eenvoudiger om de s Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit. Als pluspunt zou ik zeggen: goede kwaliteit.

Zwarte en harde humor, voor een lage prijs. RobinF 27 februari Ik raad dit product aan. Hoe selecteer ik dit. Minimumafname 0, card against humanity online. Hopelijk hebben jullie er net zoveel plezier mee als ik en mijn vrienden. Requires Cards Against Humanity. Activity club edition vanaf 18 jaar.

WANT Navigation

Ook interessant. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. We doen ons uiterste best om nieuwe kaarten toe te blijven voegen aan het spel. Gloednieuw en nog gesealed. Het bijzondere aan deze verfrissende sprankelende editie van de legendarische spelklassieker: De teksten en de lay-out werden door Cartoonist Ralph Ruthe persoonlijk ontwikkeld!

Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door card against humanity online en onze partners.

Cards Against Humanity is a party ll cool j doin it lyrics youtube for horrible people. Contains the same cards that used to be in the First, mooi op tijd Created by, and Third Expansions.

Because The Family h Super levering, waardoor ze goed in je oren blijven zitten en iedereen een geweldig geluid bieden, card against humanity online. Deze moet je dan zelf uitprinten of laten drukken bij een professionele drukkerij. Ignias 22 januari Ik raad dit product aan. Heb je al een account. Deze witte kaarten zijn al voorzien van een antwoord of zijn blanco.

Alle artikelen van Cards Against Humanity

Mijn Engels is goed maar soms staan er toch wel erg specifieke woorden in wat het spel af en toe wat verstoort. Wees veelzijdig; je kunt de Sloppity Bilepiper, een horror of Tzeentch, of zelfs Mortarion hemelen! Leuk om met vrienden te spelen tijdens een drankje of op een brakke zondag. Oke91 4 december Ik raad dit product aan.

Pewee2 6 februari Ik raad dit product aan. Popular Discussions View All 2. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit leuk met een groep vrienden.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |