Camping san vito gardameer

Datum van publicatie: 18.09.2019

Ook kun je alleen maar WiFi krijgen bij de receptie tegen betaling. Aantal slaapkamers.

Familie van den Belt 31 juli Populairste faciliteiten Gratis parkeergelegenheid. We zaten in een compleet ingerichte sta caravan, deze was erg schoon en goed onderhouden!

Staanplaats maximaal 6 personen oppervlakte van de staanplaats: 70 m² 6 ampère zonnig ondergrond: gras huisdieren niet toegestaan check in tussen en - check out tussen en Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat. Ik heb mijn vakantie al geboekt.

Meerdere malen gemeld. Je loopt continu allemaal Puin en zand naar binnen in de tent. We waren hier voor de tweede keer en ik kan niet wachten op de derde keer.

Wifi Wifi Aanwezig Betaalde wifi Gehele hotel? Heerlijk relaxed.

Open: - Op de gehele camping zoiezo slecht internet.
 • De camping is prima. We hebben een leuke tijd gehad, geen animatie gedaan.
 • Je wordt goed geholpen door de medewerkers.

Heerlijk relaxen aan het Gardameer

Vakantiebestemmingen Campings Vakantieparken. Comfort  6,9. Entertainment Entertainment Overdag en 's avonds een activiteitenprogramma Het entertainment team spreekt Duits, Engels en Nederlands. Standje bij de camping stelt niets voor en veel mensen zitten langs het fietspad. Voor de bootliefhebbers is er ook nog eens een boothelling en de mogelijkheid om een boei te huren.

Tweede keer dat we zijn geweest, vloerzeil voor de tent. Sergey Rusland. Gratis parkeergelegenheid! De tenten zijn helaas nooit ge-upgrade met camping san vito gardameer partytent ipv parasol, en zeker niet de laatste, but one is more prestigious, gaat het om een andere afspraak met je werkgever, extra open training session this Friday 19:00-21:00? Campings Bardolino.

Over Cisano/San Vito

Twee recepties, een voor de Cisano en een San Vito en een derde receptie als je bij een derde partij hebt geboekt. Bungalowtent Blue 2  Slaapkamers 6  Personen. Familie Huizer. Het is gezellig gelegen tussen Bardolino en Lasize.

We hadden een mooie stacaravan van een paar jaar oud. Deze accommodatie is in de door u geselecteerde periode niet beschikbaar. Vervoer Kaartjes openbaar vervoer Toeslag.

De 2 restaurants voldoen prima! De WC is zo geplaatst dat je er niet eens recht op kan zitten, camping san vito gardameer.

Never nooit meer

Heel groot maar doordat er door de camping een provinciale weg loopt ook zeer lastig te belopen allemaal. Camping La Rocca - Bardolino. Geen 4 sterren maar max 2!!!!!!!! U vindt hier een indicatie van de openingsdata.

 • Verbleven in september
 • Beetje jammer.
 • Personeel is zeer onvriendelijk wat te begrijpen is na 4 maal een klacht neergelegd te hebben.
 • Italië Plaatsen rond het Gardameer Moniga del Garda.

De camping heeft 2 restaurants en een prima winkeltje. Voor de caravan alleen maar blubber! Word je niet echt happy van. Deze camping is minder geschikt voor rustzoekers, camping san vito gardameer. Wij matchen de prijs Plastic speelhuisje met glijbaan matchen de prijs. Wij hadden een caravan van touroperator alles wat er kon lekken dat lekte ookmaar de Lidl is ook heel dichtbij!

Luchthaven Parma Giuseppe Verdi. Veel overlast van de doorgaande weg langs het gardameer als je boven aan de camping Cisano staat. De campingwinkel is uitgebreid, en als je verhaal ging halen verstonden ze in n keer geen Engels!

' + marker.naam + '

Verder was de camping en accommodatie prima. Bekijk de charmante dorpjes langs de oever van het Gardameer zoals Lazise, Bardolino en Peschiera. Bespaar tijd, bespaar geld!

Alleen Vacansoleil heeft drie van deze plekken. Reserveren is niet noodzakelijk. Rust n reuring aan het Gardameer Rust of reuring. De ruime 4-persoonskamer kan verdeeld worden in 2 aparte slaapkamers.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jits
  26.09.2019 18:27
  Boek een trip naar Venetië of Verona! Gezellig, mooi en schoon Leonie , 
 2. Alberdina
  22.09.2019 22:12
  Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Location at the lake Nice walk to the village Good restaurant.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |