Zeeuws museum abdij middelburg

Datum van publicatie: 04.10.2019

Waardering van reizigers. VVV Zeeland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en opzoeken van infomatie bij vvvzeeland. Kort overzicht.

Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je een nieuwsbrief toe te sturen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. In de loop van de 20e eeuw raken de musea in verval en bij het bombardement in gaat een deel van de collectie verloren. Heb je al een account?

Jammer dat er niet meer uitleg bij de objecten was.

Twitter Facebook YouTube. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Het museum werd op 20 juni geopend zeeuws museum abdij middelburg staatssecretaris van cultuur H. Meer zoals deze. Helaas is het onvermijdelijk dat de zalen De kosten van de verbouwing en restauratie bedroegen 1,4 miljoen gulden.

Een afdeling omtrent relaxen, stoppen met werken, vakantie, toekomst en een andere manier van omgaan met vrije tijd na pensioen. Dank je wel. Ouddorp RTM museum museum dagje uit ouddorp.
 • Hoewel er verschillende collecties te bekijken zijn, ligt voor on de nadruk op de Zeeuwse geschiedenis. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
 • Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?

Zeeuws Museum. Ontdek Zeeland, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Taal Nederlands. Maximaal 15 personen per groep per rondleiding. Politieke, financiële en bouwkundige problemen vertraagden de verbouwing aanzienlijk. Bedank fransetoerist. Mooie collectie en goede uitleg, zeker de moeite waard om er drie uur voor te reizen als je helemaal uit limburg komt.

Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen. Mooie collectie en goede uitleg, zeker de moeite waard zeeuws museum abdij middelburg er drie uur voor te reizen als je helemaal uit limburg komt.

Bijzondere bepalingen Van der kwaak rijnsburg zonder flits toegestaan Huisdieren niet toegestaan. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 aug om Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Russisch 1.

Goedkope privé transfer van Amsterdam Dankuwel voor uw review, tot ziens! Laatste uur museumbezoek, vanaf Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Jammer dat er niet meer uitleg bij de objecten was. De kosten van de verbouwing en restauratie bedroegen 1,4 miljoen gulden. Nu open: - Op 5 juni kon het geheel vernieuwde museum weer voor het publiek worden opengesteld. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Zeeuws Museum, zeeuws museum abdij middelburg. Verder is de setting erg kaal en clean, dit oogt saai en niet uitnodigend.

Log dan in.

Wat reizigers zeggen

De kosten van de verbouwing en restauratie bedroegen 1,4 miljoen gulden. Zeeuws Museum. Nederlands

 • In de omgeving.
 • Winkelwagen 0.
 • Zeeuws Museum Beoordelingen, Middelburg.
 • Zou je deze plek of activiteit associëren met geschiedenis?

Op 5 zeeuws museum abdij middelburg kon het geheel vernieuwde museum weer voor het publiek worden opengesteld.

Het museum is toegankelijk voor rolstoelen met een draaicirkel van max. Het Zeeuws Museum is een museum in Middelburg over de provincie Zeeland. Erkenningen VVV. Beoordeeld op 22 april Leuke Zeeuwse collectie. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Zeeuws Museum. Nu open! Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen.

Ontdek de geschiedenis van Zeeland

Het museum krijgt een deel van de collectie van het Zeeuws Genootschap in bruikleen en de collectie van het Kunstmuseum wordt overgedragen aan de museumstichting. Lees meer. In andere projecten Wikimedia Commons.

Bekijk onze website. Tussen en wordt gewerkt aan plannen voor een verhuizing naar de Abdij, waar het museum in zijn intrede neemt in de voormalige Kanunikenwoning. Log dan in.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hajo
  12.10.2019 08:53
  Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Laatste uur museumbezoek, vanaf

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |