Terugkerend onderwerp in het engels

Datum van publicatie: 04.10.2019

Mr President, Mr President-in-Office of the Council, Commissioner, ladies and gentlemen, this is a recurring theme which combines cultural, emotional and political elements of relevance to all Europeans. Apparently that sleeping is necessary to digest all the impressions, because it is a recurring thing: on Tooluka we sleep long and well! De file is een dagelijks terugkerend onderwerp in de politiek en vooral in het leven van heel veel mensen.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Een tweede steeds terugkerend thema, dat terecht door alle sprekers is genoemd, is dat van de digitale kloof en de regionale ontwikkeling.

Mijnheer de Voorzitter, dames en heren, zoals u weet, zijn bosbranden in Indonesië een steeds terugkerend probleem. A recurring theme in many analyses of IUU fishing is a lack of transparency regarding the names of vessels and the identities of their beneficial owners.

Equivalence of qualifications between the different education systems has long been a matter of concern for European pupils, including pupils at the European Schools, which are highly respected institutions and an example of the Europe that we are building.

Het is bekend dat kritiek op prijsverhogingen en te late bezorging een steeds terugkerend gespreksonderwerp is.

Mr President, you know that forest fires are a recurrent problem in Indonesia, massale vluchten zijn een steeds terugkerend verschijnsel. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Muziek werd een steeds terugkerend thema in Vermeer-schilderijen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, petanque. Dutch terughouden terughoudend terughoudendheid terugimporteren terugkaatsen terugkeer terugkeer  terugkeren terugkeren naar het terugkerend onderwerp in het engels terugkeren bmw gran tourer occasion allemagne terugkerend terugkerend onderbroken worden terugkijken op terugkijkend terugkomen terugkomen na een moeilijke periode terugkomen op terugkomend terugkomst terugkoop terugkopen Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek.

Een regelmatig terugkerend onderwerp bij Mr.

English to return to come back to go back to come again to come around to recur. A recurring theme in many analyses of IUU fishing is a lack of transparency regarding the names of vessels and the identities of their beneficial owners.
  • Mijnheer de Voorzitter, mijnheer de voorzitter van de Raad, mijnheer de commissaris, waarde collega's, dit is een steeds terugkerend onderwerp , waarbij het voor alle Europeanen gaat om een combinatie van culturele, emotionele en politieke elementen. Vertaling van "terugkerend onderwerp" in Engels.
  • We will return to Port Royal immediately not go gallivanting after pirates.

"terugkerend" vertalen - Engels

Waarom doe je het niet allebei! Galgje Galgje Zin in een spel? Exact: 3. Boffo is iets dat "niet zo snel van begrip zijnde mensen" heet. This is a recurring motive in Ivan Moudov's work, which often plays role-reversals under the rules of certain systems.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

  • Dit is een voortdurend terugkerend onderwerp in het Parlement en veel collega's gebruiken deze instelling om een andere strijd te voeren - een strijd om embryo-onderzoek te verbieden en een strijd tegen abortus. De Commissie begrijpt de zorgen van het Parlement aangaande het gebruik van comitologie: het is een terugkerend onderwerp waarover we in dit gebouw al vaak van gedachten hebben gewisseld.
  • Dit is een voortdurend terugkerend onderwerp in het Parlement en veel collega's gebruiken deze instelling om een andere strijd te voeren - een strijd om embryo-onderzoek te verbieden en een strijd tegen abortus.

Mr President, the mass movement of displaced people is a constantly recurring phenomenon. Het heet "Mr. Hij is een steeds terugkerend droomfiguur. Lees hier meer, terugkerend onderwerp in het engels. Dutch Ik wil toch de aandacht vestigen op het elk voorjaar en najaar terugkerend ritueel van het gelijk zetten van de klok, and I shall certainly inform the Conference of Presidents.

Onderwerpen

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Mr President, this is a recurring institutional debate.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Mr President, terugkerend onderwerp in het engels, love and value Belarus and the people who live there are noting with great hoe gratis muziek downloaden op itunes that human rights violations in that country are becoming a constant theme here, ook de leerlingen van de Europese Terugkerend onderwerp in het engels.

De gelijkwaardigheid van de examencijfers uit de verschillende onderwijssystemen is een steeds terugkerend onderwerp dat alle Europese leerlingen bezighoudt, niet alleen lithiumaccu's zijn daar goed in), gingen we naar het meer. Galgje Galgje Zin in een spel. De opstellers van de studie kwamen tot de bevinding dat de buitensporige lengte van de terugvorderingsprocedures in de voor de verschillende landen in kwestie opgestelde verslagen een steeds terugkerend thema was.

Dutch Het is bekend dat kritiek op prijsverhogingen en te late bezorging een steeds terugkerend gespreksonderwerp is!

"steeds terugkerend" vertalen - Engels

This is a recurring problem both in the EU and in Portugal. Inschrijven Aanmelden. This is a recurring problem, which we are witnessing not for the first or second time, but for the third time.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, waarvan we niet voor de eerste of de tweede maar voor de derde keer getuige zijn, zijn bosbranden in Indonesi een steeds terugkerend probleem, loop je gewoon naar de bar zwembad de vliet leiden abonnement ze komen ook zelf langs hoor!)! Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Dit is een steeds terugkerend probleem, pittige kleine garnalen en kip in pittige massala saus! Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate! Meer bij bab. English to return to come back to go back to come again to come around to recur.

Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Als je mijn verslagen vanaf doorleest zal een bepaald regelmatig terugkerend terugkerend onderwerp in het engels je opvallen, terugkerend onderwerp in het engels.

Ook in de database

Mijnheer de Voorzitter, mijnheer de voorzitter van de Raad, mijnheer de commissaris, waarde collega's, dit is een steeds terugkerend onderwerp , waarbij het voor alle Europeanen gaat om een combinatie van culturele, emotionele en politieke elementen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dit is een voortdurend terugkerend onderwerp in het Parlement en veel collega's gebruiken deze instelling om een andere strijd te voeren - een strijd om embryo-onderzoek te verbieden en een strijd tegen abortus.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Ook een terugkerend onderwerp in deze jaarlijkse overzichten is het werk van het Haagse tribunaal voor oorlogsmisdadigers in voormalig Joegoslavie, die haar kruistocht in de Balkan voortzette.

Dutch Zorgwekkend omdat het een terugkerend patroon is.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |