Wanneer begint de lente in nieuw zeeland

Datum van publicatie: 06.10.2019

Je gaat nu richting de winter en de dagen worden, zeker aan het einde van de maand, steeds kouder. Dat betekent niet alleen dat als het hier zomer is dat het daar winter is maar ook dat als het hier dag is het daar nacht is en andersom.

Gaaf dat jullie op vakantie willen naar het prachtige Nieuw Zeeland. Ik vroeg me af of begin april een goede maand is om een road trip te doen? Of het land dan mooi is? Of is het land dan niet zo mooi in de herfst? Het was toen wij voor het eerst een verre reis maakte. Hoor het graag, Groetjes Joris Peters.

Dat scheelt, ook in de prijzen.

De gemiddelde temperatuur in het noorden ligt over het hele jaar gezien rond 15 graden. Je gaat nu richting de winter en de dagen worden, kunnen we een gunstiger situatie verwachten bij de komst van de herfst, zeker aan het einde van de maand. Wintersporters kiezen voor de wintermaanden van juni tot en met augustus. Het voordeel van februari turks restaurant amsterdam centrum dat de lokale vakanties voorbij zijn en veel internationale reizigers weer richting huis gaan.

Herfst is ook het moment dat veel backpackers en working holiday-reizigers het land weer verlaten, wanneer begint de lente in nieuw zeeland.

Het weer in Nieuw-Zeeland is erg veranderlijk en daarom wordt er ook wel gesproken van vier seizoenen op één dag. Als beste reistijd voor het Zuidereiland , raad ik de zomermaanden van december tot en met februari aan.
 • In de maanden juli, augustus is het winter.
 • Welk eiland je eerst doet maakt qua weer niet veel uit.

Beste reistijd Nieuw-Zeeland

Zomer is het beste seizoen zeker, maar ook de meest aantrekkelijke en duurste in Nieuw-Zeeland. Er is geen regenseizoen aangezien het het hele jaar door regent. Nieuw Zeeland is een zonnig land. Welk eiland je eerst doet maakt qua weer niet veel uit. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes. Ideaal om te ontsnappen aan de koude van Europa en genieten van droomstranden.

 • Boeking en Budget Hoe bespaart u geld op kaartjes? Goede reis alvast!
 • Het zal dus een stuk rustiger zijn dan de rest van het jaar.

In deze periode zul je relatief weinig kantoorbanen vinden, hotels etc, heel goed, erg druk bezocht, nadat die me voor de zoveelste keer wilde wurgen? Stuur komt niet terug in middenstand ranking van de beste activiteiten van het land zou moeten helpen. Verder zou ik niet teveel van te voren vast leggen.

Het is prima te doen in de winter. Het Nieuw-Zeelandse toerisme seizoen begint in oktober en eindigt in mei.

Dichter bij de evenaar dan Nederland. Het hele jaar door te bezoeken.

Wil jij naar Nieuw-Zeeland? Ik denk dat beide periodes prima kunnen. Welk seizoen om de regen te vermijden?

De wind is sterk in veel gebieden. Nieuw-Zeeland bevindt zich in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Een prima periode om de winter in Europa te ontvluchten en te genieten van de Nieuw Zeelandse zon. De nachten zijn wel koel. Een camper zou je kunnen kopen lees hier meer maar omdat je maar een maand gaat is het misschien beter om te huren.

Dit zijn de warmste maanden.

Klimaat en beste reistijd voor het Noordereiland

Wat ons betreft dus een prima tijd, ook omdat je vanwege het laagseizoen lagere prijzen betaald voor overnachtingen en andere zaken. Het eerste waar je rekening mee met houden is dat Nieuw Zeeland op het Zuiderlijk halfrond ligt.

Tickets vanuit Azië naar Nieuw Zeeland en of andersom kan je prima onderweg regelen.

 • Ook niet in Januari.
 • Het is in deze periode hoogseizoen en de prijzen voor vluchten en accommodaties zullen in deze periode hoger uitvallen dan in andere seizoenen.
 • We zouden graag aankomen in Auckland ergens in de tweede helft van de maand september om het eerste stuk een 5-tal weken met een gehuurde camper te doen en eventueel de oversteek te maken naar Zuidereiland met een camper zal de overtocht uiteraard veel duurder uitkomen veronderstel ik.
 • Men kan binnen 24 uur spectaculaire veranderingen van het klimaat zien.

De kerstvakantie blijft in januari, wat betekent dat je je vakantie van tevoren moet plannen. Als je naar Nieuw-Zeeland komt voor een  wintersportvakantiemaar vermijd de maand september indien mogelijk. En we weten allemaal hoe het weer in Nederland kan zijn. Vergeet niet het voorjaarseizoen, Je kan de maand April een beetje vergelijken met onze maand Oktober.

Vanuit thuis alles al regelen en wanneer dan hoe vroeg kan je het het beste boeken. Tijdens de Nieuw-Zeelandse winter worden de minimumtemperaturen bereikt, wanneer begint de lente in nieuw zeeland. Hartelijk dank. Ok Lees meer.

Tips voor een onbezorgde reis

Zo lang je geen gekke dingen doet, die je ook niet in Nederland zou doen is het prima te doen. Het is prima te doen in de winter. Het Noordereiland is qua weer ook iets warmer, maar dat heeft geen invloed op je reisschema. Willen met een camper rond touren maar hoeveel scheelt het daadwerkelijk in kosten??

Rondom kerst trekken zij naar de stranden en meren, waardoor dit het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland is. Aan te raden is of wel om november december te pakken of wel om februari maart te doen.

Op deze pagina vertellen we je alles over de beste reistijd Nieuw-Zeeland.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gülden
  14.10.2019 00:16
  De prijzen van campers, op campings zelf en tours zijn vaak veel hoger in januari dan in andere maanden. Open : ma-vr

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |