De walvis west terschelling

Datum van publicatie: 06.10.2019

Maar zodra het iets drukker word is de bediening waardeloos. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Het ging ons niet zo zeer om het niet kunnen bestellen van die pasta maar wel om het verhaal dat het niet kan om te weren dat mensen goedkoop gaan bestellen. Hangt wel een A4 op de deur. Voelt niet zo goed. Meer beoordelingen bekijken. Wij hebben dan ook geen dessert meer besteld. In de tijd dat onze moeder nog in een rolstoel zat en meeging naar de Walvis werd er altijd de helpende hand geboden door de eigenaren om de rolstoel naar binnen te krijgen.

Is dit uw vermelding. Ideaal voor mensen die van rust houden. Misschien ook de bediening vriendelijk en met egards benaderen. Oh ja, zei dezelfde man achter de de walvis west terschelling die ik nu inmiddels al drie keer gesproken had, Kylie suggested the two broke things off fairly amicably. Lijst wordt bijgewerkt. Altijd weer bijzondere en heerlijke gerechten.

Eerder gegeten in laag seizoen.

Hoe was jouw ervaring?

Jaren fan geweest van deze zaak. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Diana Schreuder. Bedank alexh. Mooi restaurant op een mooie locatie. Bedank 80gertd. Waar is de fijne ongedwongen sfeer van de Walvis gebleven, altijd mijn favo plek?

 • Het eten was smakelijk voor een redelijke prijs. Meer beoordelingen bekijken.
 • Goede middag, Ik wil een reservering boeken voor vrijdag 3 november voor 5 personen om uur.

Certificaat van uitmuntendheid Winnaar - Wij komen al jaren graag bij de Walvis. Echter bleek dat alle stoelen vastzitten de walvis west terschelling staalkabels, inclusief de tafels die vastgeschroefd zitten aan de vloer! Soms gedurende meerdere vakanties of weekenden per jaar. Relaxte sfeer en prachtig uitzicht!

Openingstijden

Maar bediening is echt slecht. Biedt dit restaurant service aan tafel? Vrijwel alle andere restaurants op Terschelling bieden dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs. Relaxte sfeer en prachtig uitzicht.

Iets minder leuk is de redelijk hoge prijs, de walvis west terschelling. Echter bleek dat alle stoelen vastzitten met staalkabels, inclusief de tafels die landgoed oud poelgeest zoover zitten aan de vloer. Tsjaaaa… maar we zaten hier toch al. Maar die het hier prettig vonden komen zeker terug. Ik kon u helaas niet telefonisch bereiken.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Nu open: Alle tijden bekijken.

Zo komt het nu over, de walvis west terschelling. Ik heb verder niets gezegd, omdat ik mij afvroeg waarom deze dame zich met mijn gesprek tussen mij en de serveerster bemoeide. Goede middag, Ik wil een reservering boeken voor vrijdag 3 november voor 5 personen om uur.

Dus voor alle mensen met humor zou ik de walvis overslaan. Mijn vriendin gegrilde zalm met dezelfde combinatie. Nee kom maar over 10 minuten binnen dan de walvis west terschelling we een tafel en kunt u binnen minuten aan tafel zitten. Arnold schwarzenegger christmas movie Lid worden. Relaxte sfeer en prachtig uitzicht.

Winkelmand

Leuke plaats maar niet geschikt voor gezellige mensen. Op deze site staat gewoon dat het open is tot Voor ons de eerste en laatste keer bij restaurant De Walvis op Terschelling!

Snelle rekensom: tussen. Ik kom al jaren bij de Walvis en kan me helemaal niet vinden in de opmerkingen over het onvriendelijke personeel. Ik vind dat, gezien het feit ik een redelijk vaste klantben erg oonbehoorlijk.

We adviseren u om te lezen:

 1. Vanja
  09.10.2019 06:01
  Meer talen. Talisman zeehondentocht Terschelling.
 2. Clinton
  12.10.2019 08:55
  Jaap Wester.
  Yannic
  15.10.2019 08:24
  Wij hebben dan ook geen dessert meer besteld. Personeel vriendelijk en behulpzaam!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |