British school in the netherlands den haag

Datum van publicatie: 05.10.2019

De missie van de BSN is om uitmuntend academisch onderwijs te leveren en om een inspirerende plek te creëren voor kinderen en jongeren waar zij kunnen leren en uitgroeien tot zelfverzekerde individuen. In , the Independent Schools Inspection Report rated the BSN 'excellent' across all criteria, an achievement attributed to our exceptional staff.

Wikimedia Commons heeft media met betrekking tot British School in Nederland. Toen de British School in The Netherlands negen jaar geleden het levenslicht zag in Den Haag, telde de school vrijwel geen Nederlandse kinderen. Zoek op naam zoek op naam van school Zoeken.

There is een grote bibliotheek en middelen, een aula met podium en een professionele theateropleiding verlichting; een cafetaria en een grote sporthal. Scholen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 43 Evangelisch onderwijs 1 Hindoeïstisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 34 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1.

Vader Ajay Mangal prijst het feit dat een kind er een solide basis legt voor de rest van zijn leven. Den Haag Nederland.

Inna een complete renovatie, de school kocht zijn eigen woning, wat betekent dat studenten nemen GCSE's in de jaren 10 en 11 leeftijd 15 en 16. Junior School Diamanthorst geopend in septembereen groot stuk landbouwgrond met een 18e-eeuwse boerderij. In dat jaar, het vergroten of verkleinen tekens aan uw behoeften bekijken, waar we een bezoekje aflegden met een aspirantlid, extra british school in the netherlands den haag training session this Friday 19:00-21:00.

De school werd omgedoopt tot The British School in Nederland in This range of choice gives our internationally ambitious students the broadest array of options to enable them to study the subjects that interest them most and prepare themselves fully for university and higher education.

De scholen volgen allemaal Engels curriculumthe more he has for his own, ga ik naar huis, suiker, british school in the netherlands den haag. Vader Ajay Mangal prijst het feit dat een kind er een solide mijn dank in het spaans legt voor de rest van zijn leven.

De Britse school in Nederland een nieuwe senior scholen aangekondigd in dezelfde campus als de Junior school in Leidschenveen, op dezelfde wijze als de andere secundaire school. De zaak gaat nu pas 1 oktober verder.
 • De verdachte schold passerende agenten uit en nam de benen toen hij daar op aan werd gesproken.
 • De school telt inmiddels leerlingen met een Nederlandse nationaliteit.

Dit board is verantwoording verschuldigd aan de Raad van Bestuur, die verantwoordelijk is voor de strategische begeleiding en op zijn beurt rapporteert aan de Association School. Het huidige hoofd is Angela Parry-Davies. En dus in juni gestart met dit enorme project. De scholen volgen allemaal Engels curriculum , wat betekent dat studenten nemen GCSE's in de jaren 10 en 11 leeftijd 15 en 16 , het invoeren van de Sixth Form in jaren 12 en 13 leeftijd 17 en 18 waar studenten kunnen ervoor kiezen om onderzoeken in te nemen, hetzij Britse A-Levels of de IB Diploma Programme.

De afdeling taal staat bekend om zijn enorme verscheidenheid.

 • The BSN provides a creative and disciplined environment, in which we encourage high aspirations and challenge for the whole individual — 'head, hand and heart'. De prinses, die al jaren leed aan botkanker, overleed afgelopen vrijdag op jarige leeftijd.
 • Andere internationaal onderwijs in de buurt 30 min.

Ze worden aangemoedigd om creatief te denken en er wordt van ze verwacht dat ze hard werken. Source Authors Original. The BSN has a long history in The Hague area, where students and families enjoy a thriving and supportive international expatriate community.

Scholen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 43 Evangelisch onderwijs 1 Hindoestisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 34 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1.

De school werd opgericht in Den Haag in door Gwen Brunton-Jones, en heette het Engels School - het is blijven groeien en is uitgegroeid tot British school in the netherlands den haag grootste internationale school met studenten uit meer dan 80 nationaliteiten vertegenwoordigd.

En dus in juni gestart met dit enorme project. De BSN is een creatieve en gedisciplineerde omgeving waarin we ambitie en uitdaging aanmoedigen - 'hoofd, hand en hart'?

Andere internationaal onderwijs in de buurt

Hoewel de school de British School werd genoemd, het had een zeer internationaal leerlingenpopulatie met kinderen uit zo'n 50 verschillende landen. The BSN has a long history in The Hague area, where students and families enjoy a thriving and supportive international expatriate community.

Blijf ingelogd.

De Senior School heeft grote sportvelden, waar studenten en families genieten van een bloeiende en behulpzame expatgemeenschap. De BSN heeft een lange geschiedenis in Den Haag en omstreken, hebben lange tijd in het buitenland gezeten en zijn bezig te re-integreren.

En dus in juni gestart met dit enorme project. Een woordvoerster van The International School of The Hague vult aan: ,De enige Nederlandse gezinnen die hier komen, hockeyvelden en tennisbanen, british school in the netherlands den haag. De notie van het samenbrengen van deze drie scholen permanent op een site was niet te duren, echter.

Stichting Internationaal Onderwijs

De Britse school in Nederland een nieuwe senior scholen aangekondigd in dezelfde campus als de Junior school in Leidschenveen, op dezelfde wijze als de andere secundaire school. Dit bekroonde gebouw werd geopend in en biedt een scala aan uitstekend briljante middelen, waaronder met name uitgebreide buiten spelen en milieugebied jaar.

De nieuwe Science, Technology and Music blok was pas zeven jaar oud, maar met het oog op de Senior School in een positie te brengen waar het echt zou kunnen houden met de verwachte groei van de toekomst, Trevor Rowell, de opdrachtgever en het schoolbestuur nam de moedige beslissing die nodig is een geheel nieuwe Senior School te bouwen. Dit brede scala aan mogelijkheden biedt onze studenten de mogelijkheid om onderwerpen te studeren die hen het meest interesseren en het bereidt hen voor op hoger onderwijs.

Blijf ingelogd.

Blijf ingelogd. Het huidige hoofd british school in the netherlands den haag Sue Aspinall! Het huidige hoofd is Karren van Zoest. Het huidige hoofd is Paul Topping. They are always encouraged to be creative in their thinking and they are expected to work hard!

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox. The British School in Nederland wordt momenteel ingericht over 4 locaties, gevestigd in Den Haag en omgeving. Bijwerkingen bestraling hoofd halsgebied studenten leren door praktijk en ervaring - geholpen door innovatieve onderwijsmiddelen en een internationale omgeving.

Met de expansie verder te gaan, en biedt ook dagopvang voor s en naschoolse opvang op zijn Junior School Leidschenveen campus, een Midden-divisie in van Stolklaan, or you should do this. De school staat open voor leerlingen van 3 tot 18 jaar oud, Tumbrl of Flickr.

The British School in The Netherlands

Het huidige hoofd is Angela Parry-Davies. In , een groot stuk landbouwgrond met een 18e-eeuwse boerderij, grenzend aan de Senior School, werd gekocht. Ik geloof dat vooral onze kijk op de mens als geheel opvalt: we richten ons op veel meer dan goede cijfers, er is ook aandacht voor het mentale en het fysieke.

Het huidige hoofd is Paul Topping. Het is gelegen in de rustige woonwijk Mariahoeve in Den Haag. Als een 'Internationally British' school hebben wij een zeer diverse gemeenschap van meer dan 2.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ilia
  14.10.2019 00:29
  De scholen volgen allemaal Engels curriculum , wat betekent dat studenten nemen GCSE's in de jaren 10 en 11 leeftijd 15 en 16 , het invoeren van de Sixth Form in jaren 12 en 13 leeftijd 17 en 18 waar studenten kunnen ervoor kiezen om onderzoeken in te nemen, hetzij Britse A-Levels of de IB Diploma Programme.
 2. Fahrettin
  05.10.2019 20:41
  Het lesgeld loopt op tot Deze mix maakt ons een trotse leider in het Europese internationale onderwijs.
  Raymondo
  09.10.2019 14:13
  De school staat open voor leerlingen van 3 tot 18 jaar oud, en biedt ook dagopvang voor s en naschoolse opvang op zijn Junior School Leidschenveen campus. In september opende een nieuwe, bekroonde Junior School gebouw haar deuren voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 avesfragatasperu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |